Kırklarelispor, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek amacıyla üç önemli transfer gerçekleştirdi. Daha önce de yeşil-beyazlı formayı giymiş olan Hüseyin Eray Karataş, son olarak Ankara Demirspor'da forma giyen kaleci Taha Cengiz Demirtaş ve Beşiktaş'tan transfer edilen Erdoğan Kaya ile 2’şer yıllık sözleşme imzalandı.

Kulüp yetkilileri, transferlerle ilgili olarak, "Kulübümüz, daha önceden de formamızı giyen futbolcu Hüseyin Eray Karataş ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Futbolcumuza hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamızla birlikte nice başarılar diliyoruz," açıklamasını yaptı.

Ayrıca, kaleci pozisyonunu güçlendirmek amacıyla Ankara Demirspor'dan transfer edilen Taha Cengiz Demirtaş ile de 2 yıllık sözleşme imzalandı. Kulüp, "Kaleci Taha Cengiz Demirtaş ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Futbolcumuza hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamızla birlikte nice başarılar diliyoruz," ifadeleriyle yeni transferi açıkladı.

Son olarak, Beşiktaş'tan transfer edilen Erdoğan Kaya ile de 2 yıllık sözleşme imzalandı. Kırklarelispor, bu transferle defans hattını güçlendirmeyi amaçlıyor. Kulüp yetkilileri, "Erdoğan Kaya ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Futbolcumuza hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamızla birlikte nice başarılar diliyoruz," açıklamasıyla bu transferi duyurdu.

Kırklarelispor, bu üç önemli transferle yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmayı hedefliyor.

Haber: H. Murat Taner

Adsız2

Galatasaray ile Gaziantep FK 11. randevuda Galatasaray ile Gaziantep FK 11. randevuda

Adsız3

Muhabir: Hacı Murat Taner