Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Bulgaristan Cumhuriyeti Burgas Valisi Prof. Dr. Mariya Neykova’nın daveti üzerine gerçekleştirilen “Ortak Çalışma ve Karşılıklı İşbirliği Toplantısı”na katılım sağladı. Toplantıya, Kırklareli Valisi Birol Ekici, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut ve her iki tarafın yetkilileri de katıldı.

Toplantıda, ülkeler arasındaki işbirliklerinin önemine vurgu yapan Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, "Ülkemizin ekonomik açıdan bir dünya devleti olma hedefi çerçevesinde komşu ülkelerimizle ekonomik ve ticari ilişkilerimizin geliştirilmesine büyük önem vermekteyiz. Bu kapsamda Bulgaristan Cumhuriyeti Burgas Valisi Prof. Dr. Mariya Neykova’nın daveti üzerine düzenlenen toplantıya katıldık. Kendisine bu nazik daveti ve göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür ederim" dedi.

Toplantıda ayrıca, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Yönetim Kurulu Üyesi Recep Bars ve Meclis Üyeleri Kadir Duran, Serdar Dura, Cengiz Alıpatar ile Eyüp Sultan Şenay da hazır bulundu.

Vize Kaymakamı Kemal Balaban'dan Esnaf Ziyareti Vize Kaymakamı Kemal Balaban'dan Esnaf Ziyareti

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner