Demirköy Belediye Başkanlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde şehitlerimizi anmak ve onlara olan minnettarlığımızı göstermek amacıyla etkinlik düzenlendiğini duyurdu. Belediye Başkanı Recep Gün, İğneada Sahil Güvenlik bot komutanlığında gerçekleştirilen fidan dikimi programına katıldı.

10 yaşında verdiği sözü 50 yaşında tuttu, otomobili kaptı 10 yaşında verdiği sözü 50 yaşında tuttu, otomobili kaptı

Başkan Recep Gün, etkinlik sırasında yaptığı konuşmada, 15 Temmuz’da darbecilere karşı gösterilen direnişi ve bu direnişte hayatını kaybeden şehitlerimizin anısına düzenlenen bu programın önemini vurguladı. Etkinlikte, sahil güvenlik personeli ve gönüllü vatandaşlar da fidan dikimine katılarak bu anlamlı güne destek verdiler.

Demirköy Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ‘’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde "Ya İstiklal ya Ölüm" diyerek darbecilere karşı Vatan savunmasında yer alan tüm şehitlerimizin ruhu şad mekanı cennet olsun. Bu özel günde şehitlerimizin anısına Belediye Başkanımız Sn. Recep Gün, İğneada Sahil Güvenlik bot komutanlığında fidan dikimi programına katılım sağladı.’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay