Plan Haberleri

plan haberleri ve güncel plan gelişmeleri, plan ile ilgili tüm video, plan fotoğrafları ve plan haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

İl Müdürü Bilgin Özbaş, Sarmaşık Çocuk Evi’ni ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldi, geleceğe yönelik planlamalar üzerine sohbet etti.

Sağlık

Destek Hizmetleri Başkanlığı tarafından sağlık tesislerinin hizmet sunumu ve kalitesini artırmak amacıyla toplantı düzenlendi.

Gündem

Düzce Belediyesi sınırlarına yeni katılan 7 mahallede uygulanacak ‘şehir konforunda köy’ konsepti ile yerleşim yerlerinin şehir hizmetlerinden faydalanması sağlanırken köy...

Gündem

Kırklareli Kent Konseyi, 2025-2029 yılları için belediyenin stratejik plan çalışmaları kapsamında kentin geleceği hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Gündem

Kırklareli Belediye Başkanımız Derya Bulut, yardımcıları ve ildeki meslek odalarının başkanlarıyla 2025-2029 stratejik plan çalışmaları için bir araya geldi.

Gündem

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, merkez mahalle muhtarlarıyla 2025-2029 stratejik plan çalışmaları kapsamında bir araya geldi.

Gündem

Lüleburgaz Belediyesi'nin düzenlediği ve gençlerin iki gün boyunca geleceği planladığı Fikir Maratonu sona erdi.

Gündem

Kırklareli Belediyesi, Karahıdır Korusu'nu güzelleştirme çalışmaları kapsamında bölgeye yeni bir WC ünitesi monte etti.