Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Belediye Başkan Yardımcıları Kürşad Yamaner, Burak Süzülmüş ve Sabri Çınar’ın katılımıyla ilimizdeki mesleki kuruluş statüsündeki odaların başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda, 2025-2029 yılları arasını kapsayan stratejik plan çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Bulut, şehrin kısa, orta ve uzun vadeli geleceğini her düşüncenin, her temsiliyetin ve her bakış açısının kolektif birleşimiyle oluşturacaklarını belirtti. Meslek kuruluşları, odalar, birlikler ve sivil toplum platformlarının şehrin analizindeki değerlendirmelerine büyük önem verdiklerini ifade eden Bulut, bu tür görüşmelerin planlama sürecinde kritik bir rol oynadığını vurguladı.

Toplantıya katılan meslek odalarının başkanları, sektörleri ve şehirle ilgili görüş ve önerilerini paylaştı. Başkan Bulut, toplantının verimli geçtiğini ve alınan geri bildirimlerin stratejik plan çalışmalarına önemli katkılar sağlayacağını belirtti. Kırklareli’nin geleceğini şekillendirmek için ortak akıl ve iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Alpullu’da Yol Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor Alpullu’da Yol Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner