Kıyıköy’de Su Ürünleri Denetimi Gerçekleştirildi Kıyıköy’de Su Ürünleri Denetimi Gerçekleştirildi

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir açıklamada bulundu. İlçe Emniyet Müdürü Zafer Menekşeoğlu ve emniyet mensuplarının belediyeye gerçekleştirdiği ziyaretin kendilerini onurlandırdığını belirten Yayla, polis teşkilatının toplumda önemli bir yer tuttuğunu vurguladı.

Başkan Yayla, “Toplumumuzun huzuru, güvenliği ve kamu düzeninin sağlanması adına gece gündüz demeden fedakârca görev yapan, milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahip olan Türk Polis Teşkilatımıza minnettarız” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, ilçede yürütülen başarılı güvenlik çalışmalarının vatandaşlarda güven duygusunu pekiştirdiğine dikkat çeken Yayla, Emniyet Müdürü Zafer Menekşeoğlu başta olmak üzere tüm polis teşkilatına teşekkür etti.

Başkan Yayla, açıklamasının sonunda Türk Polis Teşkilatı’nın 180. yılını yürekten kutladığını belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi