Başkan Özalp’ten Vizeli İş İnsanlarına Ziyaret Başkan Özalp’ten Vizeli İş İnsanlarına Ziyaret

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Belediye Başkan Yardımcıları Kürşad Yamaner, Burak Süzülmüş ve Sabri Çınar ile birlikte, belediyenin 2025-2029 yılı stratejik plan çalışmalarını değerlendirmek amacıyla merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıya birim müdürleri ve akademi dünyasından gözlemciler de katıldı.

Toplantının amacı, Kırklareli'nin gelecekteki ihtiyaçlarını belirlemek ve belediyenin bu ihtiyaçlara yönelik stratejik adımlar atmasını sağlamak olarak belirtildi. Başkan Bulut, stratejik plan çalışmalarında muhtarların ve mahalle sakinlerinin görüş ve önerilerinin büyük önem taşıdığını vurguladı.

Kırklareli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ‘’Belediye Başkanımız Derya Bulut, Belediye Başkan Yardımcılarımız Kürşad Yamaner, Burak Süzülmüş ve Sabri Çınar'ın da katılımıyla, birim müdürlerinin ve akademi dünyasından gözlemcilerin de yer aldığı toplantıda, belediyemiz 2025-2029 yılı stratejik plan çalışmaları dolayısıyla, merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner