KÜYAP'24 Haberleri

KÜYAP'24 haberleri ve güncel KÜYAP'24 gelişmeleri, KÜYAP'24 ile ilgili tüm video, KÜYAP'24 fotoğrafları ve KÜYAP'24 haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Eğitim

Kırklareli İl Halk Kütüphanesi'nde Ülker Göbel Tan kolaylaştırıcılığında "Çocuklarla Felsefe Atölyesi" etkinliği düzenlendi.

Eğitim

Kırklareli İl Halk Kütüphanesi tarafından KÜYAP’24 kapsamında düzenlenen "Bilgi Yarışması" sona erdi.

Gündem

Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi'nde çocuklar Avrupa kıtasını tanıyarak eğlenceli bir boyama etkinliği gerçekleştirdi.

Gündem

KÜYAP’24 kapsamında 3-4 yaş grubu çocuklar, anneleriyle birlikte kağıt tabak ve krapon kağıdı kullanarak kelebekler yaptı.

Eğitim

Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi, 5-6 ve 7-12 yaş gruplarına yönelik Akıl ve Zeka Oyunları etkinliği düzenledi.

Eğitim

KÜYAP’24 kapsamında, Sanat Etkinliği Atölyesi'nde çocuklar sulu boya ve kes-yapıştır teknikleriyle gölge çalışması yaptı.

Gündem

Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi, KÜYAP’24 kapsamında Sevimli Ejderha Kokonat filminin gösterimini gerçekleştirdi.

Eğitim

Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi’nde KÜYAP’24 kapsamında, çocuklar Asya kıtasını keşfetti ve eğlenceli etkinliklere katıldı.

Eğitim

KÜYAP’24 kapsamında düzenlenen 'Yaratıcı Yazarlık' atölyesi tamamlandı. Atölye, her hafta Salı günü devam edecek.

Eğitim

Öğretmen Tuğçe Tunalı eşliğinde 4-7 yaş arası çocuklar için "Kıtaları Keşfediyorum: Asya" etkinliği, 24 Temmuz Çarşamba günü saat 14:30'da gerçekleşecek.

Eğitim

Kırklareli İl Halk Kütüphanesi, KÜYAP’24 kapsamında 10-12 yaş çocuklar için bilgi yarışması düzenliyor.

Gündem

KÜYAP’24 kapsamında, 6-8 yaş arası çocuklar için Ülkü Göbel Tan kolaylaştırıcılığında "Çocuklarla Felsefe Atölyesi" etkinliği düzenlenecek.