Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi, Kütüphane Yaz Programı (KÜYAP’24) kapsamında düzenlediği etkinliklere devam ediyor. Bu kapamda, kütüphane gönüllüsü Öğretmen Tuğçe Tunalı ile "Kıtaları Keşfediyorum" etkinliğinde çocuklar Asya kıtası ile tanıştı. Etkinlikte çocuklar, Asya kıtası ve burada yaşayan hayvanlar hakkında bilgi edindiler.

Bilgilendirici bölümün ardından çocuklar, labirent ve kes yapıştır panda etkinliği gerçekleştirdiler. Etkinlik sonunda gönüllü Tuğçe Tunalı'ya ve katılımcı çocuklara teşekkür edildi.

Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi tarafından yapılan açıklamada, ‘’Kütüphane Yaz Programı (KÜYAP’24) kapsamında bugün kütüphane gönüllümüz Öğretmen Tuğçe Tunalı ile “Kıtaları Keşfediyorum” etkinliğinde çocuklarımız Asya kıtası ile tanıştı. Bu kıta ve burada yaşayan hayvanlar hakkında bilgi edindikten sonra labirent ve kes yapıştır panda etkinliği gerçekleştirdiler. Gönüllümüz Tuğçe Tunalı’ya ve katılımcı çocuklarımıza teşekkür ederiz.’’ ifadelerine yer verildi.

Gürsu’da heyecanlı miniklere moral hediyesi Gürsu’da heyecanlı miniklere moral hediyesi

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay