Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi, çocukların yaz tatilini verimli ve eğlenceli geçirmeleri için düzenlediği Kütüphane Yaz Programı (KÜYAP’24) kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, bugün 5-6 ve 7-12 yaş grupları için Akıl ve Zeka Oyunları etkinliği düzenlendi.

Etkinlikte, çocuklar çeşitli akıl ve zeka oyunları ile hem eğlendiler hem de zihinsel becerilerini geliştirdiler. Oyunlar, çocukların analitik düşünme, problem çözme ve strateji geliştirme yeteneklerini artırmaya yönelik tasarlandı. Eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklar birbirleriyle yarışarak ve takım halinde çalışarak keyifli vakit geçirdiler.

Lüleburgaz’da "Anlam Çalışmaları" Başlıyor Lüleburgaz’da "Anlam Çalışmaları" Başlıyor

Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi’nden yapılan açıklamada, “Kütüphane Yaz Programı (KÜYAP’24) kapsamında bugün 5-6 ve 7-12 yaş gruplarıyla Akıl ve Zeka Oyunları etkinliği gerçekleştirdik.” denildi.

KÜYAP’24 kapsamında düzenlenen etkinlikler, yaz boyunca çocukların ilgisini çekecek ve onların sosyal, zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlayacak çeşitli faaliyetlerle devam edecek. Kütüphane yetkilileri, bu tür etkinliklerin çocukların kütüphane ile olan bağlarını güçlendirdiğini ve onların okuma alışkanlıklarını pekiştirdiğini belirtti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay