Fındık dallarından ördüğü sepetleri bin liradan satıyor Fındık dallarından ördüğü sepetleri bin liradan satıyor

Kırklareli İl Halk Kütüphanesi, KÜYAP’24 programı kapsamında düzenlenecek "Çocuklarla Felsefe Atölyesi" etkinliğini duyurdu. Ülkü Göbel Tan'ın kolaylaştırıcılığında gerçekleştirilecek olan atölye, 6-8 yaş arası çocuklara yönelik olacak.

Etkinlik, 24 Temmuz Çarşamba günü saat 15:30'da Çocuk Bölümü'nde gerçekleştirilecek. Kontenjanın 8 kişi ile sınırlı olduğu bu atölyeye katılım sağlamak isteyenlerin kütüphaneyi arayarak rezervasyon yaptırmaları gerektiği bildirildi.

Kırklareli İl Halk Kütüphanesi, bu tür etkinliklerle çocukların düşünme ve sorgulama becerilerini geliştirmeyi amaçlıyor. Atölye, çocukların felsefi düşünceye adım atmalarına ve eleştirel düşünme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacak.

Kırklareli İl Halk Kütüphanesi tarafından yapılan açıklamada, ‘’KÜYAP’24 kapsamında gerçekleştireceğimiz Ülkü Göbel Tan kolaylaştırıcılığında ''Çocuklarla Felsefe Atölyesi'' etkinliğimize katılım sağlamak için kütüphanemizi arayarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner