Kur'an Kursu Haberleri

Kur'an Kursu haberleri ve güncel Kur'an Kursu gelişmeleri, Kur'an Kursu ile ilgili tüm video, Kur'an Kursu fotoğrafları ve Kur'an Kursu haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı, Lüleburgaz Yıldız Camii’nde yeni açılan 4-6 yaş Kur'an Kursu ile başladı.

Gündem

Lüleburgaz’da Yıldız Camii ve Ay Camii Kur'an Kursları inşaatları tamamlandı. Anahtarlar, hayırseverler tarafından teslim edildi.

Gündem

Harun Gökbayrak ve Poyraz Dalkılıç, Yaz Kur'an Kursu kapsamında hutbe ve müezzinlik görevlerini başarıyla yerine getirerek cemaatin beğenisini kazandı.

Gündem

Pınarhisar Diyanet Gençlik Merkezi, cami cemaatleri ve vatandaşların çocuklara yönelik ikramlarının devam ettiğini duyurdu.

Gündem

Lüleburgaz İlçe Müftülüğü Yatılı Erkek Hafızlık Kur'an Kursunda düzenlenen Kırklareli Diyanet İzcilik Kampı ve Futbol Turnuvası etkinlikleri büyük bir coşkuyla...

Gündem

Demirköy İlçe Kaymakamı Ertuğrul Bayram ve İlçe Müftüsü Ömer Ak, Hamdibey Köyü Cami'nde yaz Kur'an kursunu ziyaret ederek öğrencilere çeşitli...

Gündem

Lüleburgaz İlçe Müftülüğü, 2024-2025 Yatılı Erkek Hafızlık Kur'an Kursu için kayıtların başladığını duyurdu.

Gündem

Kofçaz Müftülüğü, Elmacık Köyü'ndeki Ay Kur'an Kursu'nun dış cephesini yeniledi. Kurs, yenileme çalışmalarıyla yeni görünümüne kavuştu.

Gündem

Kofçaz İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen piknikte, Kırklareli'nin çeşitli köylerinden gelen yaz Kur'an kursu öğrencileri bir araya gelerek keyifli vakit geçirdi.

Gündem

İnece Belediye Başkanı İlhan Arı ve Belde Başkanı Osman Gürpınar, beldedeki camilerde Kur'an kursu öğrencilerini ziyaret etti.

Gündem

Kırklareli İl Müftüsü Yusuf Eviş, Hac vazifesinden dönen Kofçaz İlçe Müftüsü Kasım Coşkun'u tebrik ederek yapımı devam eden Kur'an kursu...