Lüleburgaz Müftülüğü, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’nın açılışını Yıldız Camii 4-6 yaş Kur'an Kursu’nda gerçekleştirdi. Yeni tamamlanan inşaatı ile eğitim öğretime hazır hale gelen Kur'an kursunda düzenlenen programa, İlçe Müftüsü Sabri Demir, Din Hizmetleri Uzmanı Resül Çay ve Yıldız Camii imam hatibi Ferhat Büyük katıldı.

Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu

İlçe Müftüsü Sabri Demir, yaptığı konuşmada, kursun yapımında emeği geçen hayırseverler ve Yıldız Camii Derneği’ne teşekkür ederek, kursun bölgeye ve çocuklara hayırlı olmasını diledi. Program, İlçe Müftüsü Sabri Demir’in yaptığı dua ile son buldu.

Lüleburgaz Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, “2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılışı Lüleburgaz Yıldız Camii Kur'an Kursu 4-6 yaş kursumuzda gerçekleştirildi. İnşaatı yeni biten ve eğitim öğretime yetişen kuran kursumuzda İlçe Müftüsü Sn. Sabri Demir kuran kursunu yaptıran her türlü katkı ve desteği sunan hayırseverlere ve Yıldız Camii derneğine teşekkür etti. Programda İlçe Müftüsü Sn. Sabri Demir konuşma ve duada bulundu. Programa Din Hizmetleri Uzmanı Resül Çay ve Yıldız Camii imam hatibi Ferhat Büyük de katıldı.” İfadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner