Hamdibey Köyü Camii’nde düzenlenen yaz Kur'an kursları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Hamdibey Köyü Camii’nde gerçekleşen Kur'an kursuna, Demirköy İlçe Kaymakamı Ertuğrul Bayram ve İlçe Müftüsü Ömer Ak ziyarette bulundu.

Ziyaret sırasında, kursa katılan öğrencilere çeşitli ikramlar sunuldu. Kaymakam Bayram ve Müftü Ak, öğrencilerle yakından ilgilenerek, onların Kur'an-ı Kerim öğrenme sürecine katkıda bulunan din görevlilerine teşekkür etti.

Hamdibey Köyü Cami yaz Kur'an kursu, çocukların dini bilgilerini artırmaları ve manevi değerlerle donanmaları amacıyla büyük bir özveriyle devam ediyor. Kursun, çocukların dini eğitimine ve kişisel gelişimine önemli katkılar sağladığını belirten yetkililer, yaz Kur'an kurslarının önemine vurgu yaparak, çocukların bu tür etkinliklere katılımının teşvik edilmesi gerektiğini ifade ettiler.

Demirköy Diyanet Gençlik tarafından yapılan açıklamada, ‘’Hamdibey Köyü Camimizde yaz Kur'an Kursumuz Demirköy İlçe Kaymakamımız Sayın Ertuğrul Bayram ve İlçe Müftümüz Sayın Ömer Ak tarafından ziyaret edildi. Ziyarette öğrencilere çeşitli ikramlar sunuldu.’’ İfadelerine yer verildi.

Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay