Dolu Haberleri

dolu haberleri ve güncel dolu gelişmeleri, dolu ile ilgili tüm video, dolu fotoğrafları ve dolu haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, ilimizde ve ilçelerinde meydana gelen dolu yağışı sonrası zarar tespit çalışmalarına başladı.

Siyaset

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklareli'nde yaşanan dolu afetinin zararlarının hızla karşılanması için TBMM'ye soru önergesi sundu.

Gündem

Üsküp Belediye Başkanlığı, dolu felaketinin ardından bölge milletvekillerinin zararların tespiti ve karşılanması için Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne soru önergesi sunması...

Gündem

Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü uzmanları, Kırklareli'de dolu afeti zararlarını azaltmak için üreticilere eğitim verdi.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, dolu yağışı nedeniyle zarar gören tarla ve seralarda hasar tespit çalışmalarına devam ediyor.

Gündem

Kırklareli'nde geçtiğimiz hafta yaşanan dolunun hasar tespit çalışmaları tamamlandı. 150 dekar tarım alanı, 236 konut ile 100 araç zarar gördü.

Gündem

MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan, dolu felaketinin yaşandığı bölgeleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Siyaset

MHP MYK Üyesi Büşra Cin, Trakya'daki dolu felaketinden etkilenen vatandaşların yanında olacaklarını açıkladı.

Gündem

Üsküp’te etkili olan dolu yağışı sonrası CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, beldeyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gündem

Kırklareli'nde dün etkili olan dolu yağışının ardından hasar tespit çalışmaları yapılıyor. Vali Birol Ekici'de zarar gören alanlarda vatandaşlarla bir araya...

Gündem

Üsküp Belediye Başkanı Halil Çallı, dolu yağışı nedeniyle beldede tarım arazilerinde ve araçlarda ciddi hasar oluştuğunu belirterek, çiftçilere geçmiş olsun...

Gündem

Dolu yağışının vurduğu Kırklareli'de çiftçiler ve vatandaşlar zarar gördü. Ortak Akıl Derneği Başkanı Ali Çakır, yetkililerden destek beklediklerini belirtti.