Siyasi hayatında 5 cumhurbaşkanı gören rakipsiz muhtar, 8'inci döneminde vatandaşlara hizmet ediyor Siyasi hayatında 5 cumhurbaşkanı gören rakipsiz muhtar, 8'inci döneminde vatandaşlara hizmet ediyor

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ali Can ve ilçe yönetimiyle bir araya gelerek önemli bir buluşma gerçekleştirdi. Başkan Gerenli, nazik ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür ederken, sosyal belediyeciliği her yerde yaygınlaştırmak adına birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Buluşmada, sosyal belediyecilik anlayışının önemi ve bu kapsamda atılacak adımlar ele alındı. Başkan Gerenli, “Kırklareli Milletvekilimiz sevgili Vecdi Gündoğdu, İlçe Başkanımız sevgili Ali Can ve değerli ilçe yönetimimizle bir araya geldik. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Sosyal belediyeciliği her yerde filizlendirmek için hep birlikte çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Ziyaretin ardından, katılımcılar karşılıklı olarak iyi dileklerde bulunurken, ilerleyen süreçte birlikte daha birçok projeye imza atma konusunda fikir birliğine vardılar.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay