Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Kırklarelispor’un Başkanı Volkan Can, yönetim kurulu üyeleri ve takımın futbolcularıyla yeni sezon öncesinde düzenlenen bir kahvaltı organizasyonunda buluştu. Bu buluşmada, Başkan Bulut, Kırklarelispor’a olan desteğini bir kez daha dile getirerek, takıma başarı dileklerinde bulundu.

Trendyol Süper Lig'de 6. hafta maçlarının hakemleri belli oldu Trendyol Süper Lig'de 6. hafta maçlarının hakemleri belli oldu

Toplantıda, Kırklarelispor’un şehrin gururu olduğunu ifade eden Bulut, “Kentimizin gururu Kırklarelispor’umuzun Başkanı Sevgili Volkan Can, yönetim kurulu üyeleri ve değerli futbolcu kardeşlerimizle, yeni sezon öncesi kahvaltıda bir araya geldik. Yeni sezonda başarılar diledik. Kentimizi başarıyla temsil eden, büyük aşkımız Kırklarelispor’umuzun her zaman yanında olacağız. Vurduğunuz gol olsun” dedi.

Kırklarelispor’un yeni sezonda da başarılarla dolu bir yıl geçirmesi için belediye olarak her türlü desteği vereceklerini belirten Bulut, takımın hem saha içinde hem de saha dışında şehri en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını ifade etti. Başkan Bulut, bu sezon Kırklarelispor’un hedeflerine ulaşması için kent halkının da her zamanki gibi destekçi olacağını ve tribünleri dolduracağını söyledi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner