Lüleburgaz'da Safkan Atların Sağlık Kontrolleri Sürüyor Lüleburgaz'da Safkan Atların Sağlık Kontrolleri Sürüyor

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, ilçenin sosyal hayatına katkıda bulunmaya devam ediyor. Dün gece yoğun bir program geçiren Başkan Yayla, önce Ballı ve Gümüş ailelerinin evlatları Ebru ve Sercan’ın nikahlarını kıydı, ardından Aygün ve Umut çiftinin düğününe katılarak çiftlerin mutluluğuna ortak oldu.

Başkan Yayla, yaptığı açıklamada, "Dün gece Ballı ve Gümüş ailelerinin evlatları Ebru ve Sercan’ın nikahlarını kıyıp, Aygün ve Umut kardeşlerimizin düğünlerine katılım sağladık. Tüm çiftlerimize bir ömür mutluluklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Nikah ve düğün törenleri, aileler, yakınlar ve dostların katılımıyla coşkulu ve duygusal anlara sahne oldu. Başkan Yayla, her iki törene de katılarak çiftlere iyi dileklerde bulundu. Ebru ve Sercan’ın nikahını kıyarak onları evliliğe ilk adımlarını atarken yalnız bırakmayan Yayla, Aygün ve Umut’un düğününde de genç çiftin sevinçlerini paylaştı.

Düğünlerin ardından Babaeski Tarım ve Kültür Festivali hazırlıkları kapsamında festival alanını ziyaret eden Başkan Yayla, yerinde tespitlerde bulundu. Yayla, festival alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak, gösterilen ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner