Kofçaz Müftüsü Harun Bulaca’dan Tanışma Ziyaretleri Kofçaz Müftüsü Harun Bulaca’dan Tanışma Ziyaretleri

Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün, Serkan Patan ve Arzu Öztürk'ün düğün merasimine katılarak genç çiftin en mutlu günlerinde yanlarında oldu. Başkan Gün, düğünde yaptığı konuşmada, genç çifti tebrik ederek, onlara bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Başkan Gün, yaptığı açıklamada, "Kıymetli kardeşlerimiz Serkan Patan ve Arzu Öztürk’ün düğün merasimine katılarak gençlerimizin mutlu günün de yanında olduk. Genç çiftimizi tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Rabbim, iki cihan saadeti versin inşallah" ifadelerine yer verdi.

Düğün merasimi, Serkan Patan ve Arzu Öztürk çiftinin aileleri, yakınları ve dostlarının katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunurken, Başkan Gün de bu özel günlerinde onların sevinçlerini paylaşarak, hayırlı dileklerde bulundu.

Düğün töreni boyunca Başkan Gün, genç çift ve misafirlerle sohbet ederek, onların mutluluklarını paylaştı. Serkan Patan ve Arzu Öztürk çifti, Başkan Gün’ün katılımından duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendisine teşekkür ettiler. Başkan Gün, genç çiftle birlikte hatıra fotoğrafları çektirerek, bu özel anı ölümsüzleştirdi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay