Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanlığı, Cumhuriyetin 101. yıl dönümünü coşkuyla kutlamak amacıyla büyük bir organizasyona imza atıyor. İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan “Cumhuriyetin 101. Yılında Türk Gençlik Şöleni” isimli konser programında ünlü sanatçılar Ali Kınık ve İlyas Öztürk sahne alacak. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek bu özel etkinlikte, Kırklareli halkı ve Ülkücü camia bir araya gelerek Cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşayacak.

Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanı Uğurcan Özer, bu anlamlı etkinlikle ilgili açıklamalarda bulundu. Özer, “Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanlığımızın düzenleyeceği Ali Kınık ve İlyas Öztürk’ün sahne alacağı “Cumhuriyetin 101. Yılında Türk Gençlik Şöleni” isimli ücretsiz konser programımıza tüm ülküdaşlarımız ve vatandaşlarımız davetlidir. Tarih ve saat: 27 Ekim Pazar 19.23. Yer: Atatürk Spor Salonu (İstasyon Caddesi)” dedi.

27 Ekim Pazar günü saat 19.23’te başlayacak olan bu büyük organizasyon, Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenecek. İstasyon Caddesi üzerinde yer alan bu mekan, binlerce kişinin katılımıyla dolup taşacak. Organizasyon ücretsiz olarak gerçekleştirilecek ve tüm Kırklareli halkına açık olacak.

Cumhuriyetin 101. yılı dolayısıyla büyük bir özenle hazırlanan Türk Gençlik Şöleni, katılımcılara unutulmaz anlar yaşatacak. Sanatçılar Ali Kınık ve İlyas Öztürk’ün sevilen şarkılarıyla hem geçmişin değerleri hatırlanacak hem de gençliğin enerjisi ve coşkusu sahneye yansıtılacak.

Haber: H. Murat Taner

Türkiye’nin “çatısı” karla kaplandı Türkiye’nin “çatısı” karla kaplandı

Muhabir: Hacı Murat Taner