Balkan Yarımadası Göçmenleri Derneği Lüleburgaz Şubesi, Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Partisi Genel Başkanı Dr. Cevdet Çakırov ve beraberindeki heyeti ağırladı. 27 Ekim’de Bulgaristan’da yapılacak olan erken genel seçimler öncesinde gerçekleştirilen bu önemli toplantıda, iki taraf bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi Genel Başkanı Dr. Cevdet Çakırov’un liderliğindeki heyette, partinin Türkiye sorumluları, milletvekilleri ve gençlik teşkilatı temsilcileri yer aldı. Toplantıda, Hak ve Özgürlükler Hareketi Gençlik Teşkilatı Genel Başkanı Tanzer Üseyinov, Burgaz Milletvekili Sevim Ali, Haskovo Milletvekili Mümün Mümün, Gençlik Kolları Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi Okan Ali ve Burgaz Gençlik Teşkilatı Başkan Yardımcısı Şabanali Mustafa da hazır bulundu.

Bu önemli buluşmada, Bulgaristan’ın Türkiye ile olan ilişkileri ve 27 Ekim’de yapılacak olan erken genel seçimler üzerine kapsamlı değerlendirmeler yapıldı. Balkan Yarımadası Göçmenleri Derneği Lüleburgaz görüşmeyle ilgili şu bilgileri verdi: “Bugün Lüleburgaz’ımızda Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisinin Genel Başkanı Sayın Dr. Cevdet Çakırov ile bir araya geldik. Toplantıya ayrıca katılım sağlayan; Hak ve Özgürlükler Hareketi Gençlik Teşkilatı Genel Başkanı Sayın Tanzer Üseyinov, Partinin Türkiye Sorumluları Burgaz Milletvekili Sayın Sevim Ali ve Haskovo Milletvekili Sayın Mümün Mümün, Gençlik Kolları MYK üyesi Okan Ali ve Burgaz Gençlik Teşkilatı Başkan Yardımcısı Şabanali Mustafa ile 27 Ekimde yapılacak olan Bulgaristan Erken Seçimleri ile ilgili istişarede bulunduk.

Partinin Kurucusu ve Lideri olan Onursal Başkan Ahmet Doğan’nın bize selamlarını getiren Değerli Genel Başkanımıza ve Misafirlerimize teşekkür ederiz. Seçimlerde başarılar dileriz.”

Haber: H. Murat Taner

Türkiye’nin “çatısı” karla kaplandı Türkiye’nin “çatısı” karla kaplandı

Muhabir: Hacı Murat Taner