Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, kahraman polis memuru Nefize Çetin Özsoy’un anne ve babasını ağırladı. 2013 yılında İstanbul Sultanahmet Camii’ndeki canlı bombacıyı etkisiz hale getiren ve 2016 yılında Mardin Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bomba yüklü araçla yapılan saldırıda şehit düşen Nefize Çetin Özsoy’un anne ve babası, Hafize teyze ve Süleyman amca, il müdürlüğünün misafiri oldular.

TCSG-93 Sahil Güvenlik Botu Gaziler Günü’nde Ziyarete Açılacak TCSG-93 Sahil Güvenlik Botu Gaziler Günü’nde Ziyarete Açılacak

İl Müdürlüğü yetkilileri, şehit ailesini ağırlamaktan büyük bir onur ve gurur duyduklarını belirtti. Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “2013 yılında İstanbul Sultanahmet Camii’ndeki Canlı bombacıyı etkisiz hale getiren ve 2016 yılında Mardin ili Midyat İlçesindeki İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bomba yüklü araç ile yapılan saldırıda vatan için gözünü kırpmadan şehadete yürüyen kahraman polis memurumuz Nefize Çetin Özsoy’un anne ve babası Hafize teyzemizi ve Süleyman amcamızı il müdürlüğümüze misafir etmekten büyük bir onur ve gurur duyduk. Başta şehidimiz Nefize Çetin Özsoy olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.” İfadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner