Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Pınar Taksi’yi ziyaret ederek, taksi durağında çalışanlarla ve hemşehrileriyle bir araya geldi. Ziyaret sırasında Başkan Talay, vatandaşların taleplerini ve görüşlerini dinleyerek onlarla samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Başkan İhsan Talay, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, ‘’Cumhuriyet Meydanında Pınar Taksi’yi ziyaret ettik. Değerli hemşehrilermiz ile hasbihal ettik.’’ dedi. Pınar Taksi durağında çalışanlar ve vatandaşlar, Belediye Başkanı Talay’ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, kendisine teşekkür ettiler.

Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor

Ziyaret sırasında Başkan Talay, vatandaşların çeşitli konulardaki taleplerini not alarak, ilgili birimlere ileteceğini ve gereken çalışmaların yapılacağını söyledi. Hemşehrileriyle yakından ilgilenen Talay, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ve Pınarhisar’ın gelişimi için birlikte çalışacaklarını vurguladı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner