Engelli vatandaşın yüzme hayali için tüm engeller kaldırıldı Engelli vatandaşın yüzme hayali için tüm engeller kaldırıldı

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut ve Kırklareli Valisi Birol Ekici, Savaşan ailesinin kızları Şeyda Savaşan ile Bayram ailesinin oğulları ve aynı zamanda Demirköy Kaymakamı olan Ertuğrul Bayram'ın nişan yüzüklerini taktı. Törene katılan Başkan Bulut ve Vali Ekici, genç çifte mutluluk dileklerini ileterek bu özel anı paylaşmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Nişan töreni, davetlilerin alkışları eşliğinde nişan yüzüklerinin takılmasıyla devam etti. Törene katılan davetliler, genç çiftin mutluluğunu paylaştı ve onlara iyi dileklerde bulundu. Şeyda Savaşan ve Ertuğrul Bayram, bu özel günde yanlarında olan herkese teşekkür ederek, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Derya Bulut ve Vali Birol Ekici’ye minnettarlıklarını ifade ettiler.

Kırklareli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ‘’Belediye Başkanımız Derya Bulut, Savaşan ailesinin kızları Şeyda Savaşan ile Bayram ailesinin oğulları, aynı zamanda Demirköy Kaymakamı olan Ertuğrul Bayram'ın nişan yüzüklerini, Kırklareli Valisi Birol Ekici ile birlikte takarak, genç çifte mutluluklar diledi.’’ İfadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner