Kırklareli – 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı için öğretmenlerin Eylül dönemi mesleki çalışmaları 02-06 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar ÖZEFSUN, bu döneme ilişkin bir mesaj yayımladı.

Kırklareli Malatyalılar Derneği'nden Eğitime Destek Kırklareli Malatyalılar Derneği'nden Eğitime Destek

Mesajında, 02 Eylül Pazartesi günü saat 10.00’da Millî Eğitim Bakanı Yusuf TEKİN’in https://www.eba.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştireceği konuşmanın, yeni eğitim-öğretim döneminin başlangıcı için önemli bir rehberlik sağlayacağını belirtti. Bakan Tekin’in konuşmasının, öğretmenlere ilham vereceği ve eğitim-öğretim yılına güçlü bir başlangıç yapmalarına katkıda bulunacağı vurgulandı.

ÖZEFSUN, öğretmenlerin bu mesleki çalışma döneminin eğitim sürecinin kalitesini artırmak, pedagojik yetkinliklerini geliştirmek ve öğrencilerle etkili bir iletişim kurmak adına büyük önem taşıdığını ifade etti. Ayrıca, yeni eğitim-öğretim döneminin hayırlı ve başarılı geçmesini temenni ederek, öğretmenlerin özverili çalışmalarıyla eğitim alanındaki hedeflere ulaşılacağına olan inancını dile getirdi.

Bu süreçte öğretmenlerin ve eğitimcilerin, eğitimdeki yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip ederek, öğrencilere en iyi eğitimi sunma noktasında önemli adımlar atacaklarına inandığını belirten ÖZEFSUN, tüm eğitim camiasına başarılar diledi.

Muhabir: HACI MURAT TANER