Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, eğitim ve öğretim faaliyetlerini yerinde değerlendirmek amacıyla okul ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Akdemir, Çakıllı İlkokulu, Ortaokulu ve Evrenli Şehitler İlkokulu'nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında öğrencilerin derslerine misafir olan Akdemir, öğretmenlerle de bir araya gelerek onların görüşlerini aldı.

Kırklareli'nde Anaokullarında Sıfır Atık Eğitimi Kırklareli'nde Anaokullarında Sıfır Atık Eğitimi

Okul ziyaretlerinin, eğitim kalitesini artırmaya yönelik önemli bir adım olduğunu vurgulayan Müdür Akdemir, öğretmenlerle gerçekleştirdiği sohbetlerde, okulların ihtiyaçlarını dinleyerek çözüm önerileri üzerinde durdu. Ziyaret ettiği okullarda öğrencilere moral veren Akdemir, onların başarılarına ortak olduğunu ve gelecekteki hedeflerine ulaşmaları için her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

İlçe genelinde eğitim faaliyetlerinin sürekli iyileştirilmesi ve öğrencilerin daha iyi imkanlara sahip olması için bu tür ziyaretlerin süreceğini ifade eden Akdemir, okullardaki öğretmen ve öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner