Başkan Bulut, Yeni Parkı Çocuklarla Birlikte Açtı Başkan Bulut, Yeni Parkı Çocuklarla Birlikte Açtı

Vize Belediyesi’nin hayata geçirdiği “Hoş Geldin Bebekprojesi, 2024 yılı içinde doğan bebeklerin ailelerine moral vermeye ve yeni doğan bebeklerin sağlık dolu bir hayat sürmesi için iyi dilekler sunmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Ercan Özalp, bu proje kapsamında bebeklerin ailelerini evlerinde ziyaret ederek onlara hayırlı olsun dileklerinde bulunuyor.

Başkan Ercan Özalp, her ziyaretinde dünyaya yeni gözlerini açan bebeklere uzun, sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileyerek, ailelerin mutluluğunu paylaşıyor. Ziyaretlerde ailelerle sohbet eden Başkan Özalp, bebeklerin gelişimi ve ailelerin ihtiyaçları hakkında bilgi alıyor. Aileler, bu nazik ziyaretten memnuniyetlerini dile getirirken, projeyi ilgiyle karşılıyor.

Vize Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Belediye Başkanımız Ercan Özalp 'Hoş Geldin Bebek' projesi kapsamında 2024 yılı içinde doğan bebeklerin ailelerini evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Özalp; dünyaya gözlerini açan bebeklere uzun ve sağlıklı bir yaşam, ailelere hayırlı olsun dileklerini iletiyor.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner