Lüleburgaz Belediyesi, geçtiğimiz hafta sonu 2024 Türkiye Offroad Buggy Şampiyonası'nın ilk ayağına ev sahipliği yaptı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen çok sayıda model araç tutkunu, Lüleburgaz Yıldızları RC Pisti'nde bir araya gelerek heyecan dolu bir hafta sonu geçirdi.

Kaymakam Balaban’ın Aile Ziyaretleri Devam Ediyor Kaymakam Balaban’ın Aile Ziyaretleri Devam Ediyor

Lüleburgaz Yıldızları RC Pisti, şampiyonanın ilk ayağı için özenle hazırlandı. Yarışlar, hem katılımcılar hem de izleyiciler için büyük bir keyif ve adrenalin dolu anlar yaşattı. Model araçların zorlu parkurda sergilediği performanslar, seyircilerden büyük alkış topladı.

Lüleburgaz Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz hafta sonu Türkiye'nin dört bir yanından çok sayıda model araç tutkunu 2024 Türkiye Offroad Buggy Şampiyonası için Lüleburgaz Yıldızları RC Pisti'nde bir araya geldi.’’ denildi.

Yarışmacılar, pistin zorlu ve teknik yapısına rağmen gösterdikleri üstün performansla izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Organizasyon, model araç tutkunlarının buluşma noktası haline gelen Lüleburgaz Yıldızları RC Pisti'nde büyük bir coşku ile karşılandı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay