AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, İstanbul Milletvekili Seda Gören Bölük ile birlikte Kırklareli Valiliği görevine yeni atanan Uğur Turan’ı makamında ziyaret etti. Milletvekilleri, Vali Turan’a hayırlı olsun dileklerini iletirken, Kırklareli’nin geleceğine dair karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Babaeski’de “Yeni Tarımsal Destekleme Modeli” Toplantısı Yapıldı Babaeski’de “Yeni Tarımsal Destekleme Modeli” Toplantısı Yapıldı

Ziyaret sırasında, Kırklareli'nin gelişimi için hayata geçirilmesi planlanan projeler ve ortak iş birliği konuları görüşüldü. Milletvekili Sarıçam, “AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Seda Gören Bölük ile birlikte, Kırklareli Valiliği görevine atanan Uğur Turan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Kırklareli’mizin geleceği için karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğumuz bu ziyaretin, şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sayın Valimize yeni görevinde başarılar diliyor, birlikte daha güzel projelere imza atmayı umut ediyoruz.” dedi.

Vali Uğur Turan ise nazik ziyaretlerinden dolayı milletvekillerine teşekkür ederek, Kırklareli’yi daha da ileriye taşıyacak çalışmalar konusunda hep birlikte hareket edeceklerini vurguladı. Sarıçam ve Bölük, Vali Turan’a yeni görevinde başarılar dileyerek ziyaretlerini sonlandırdı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner