Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, ülkemizin önemli futbol kulüplerinde teknik direktörlük yapmış ve spor yorumculuğu ile tanınan Av. Güvenç Kurtar, kardeşi eski futbolcu Güvenir Kurtar ve Av. Alperen Ekinci'yi makamında misafir etti. Ziyaret esnasında spor ve şehir üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdiklerini belirten Bulut, "Ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Babaeski’de “Yeni Tarımsal Destekleme Modeli” Toplantısı Yapıldı Babaeski’de “Yeni Tarımsal Destekleme Modeli” Toplantısı Yapıldı

Başkan Bulut, bu değerli ziyaretin kendileri için büyük bir onur olduğunu ifade ederek, spor camiasındaki bu önemli isimlerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaretin ardından toplu bir fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Başkan Bulut, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Ülkemizin birçok önemli futbol kulübünde teknik direktörlük yapmış, televizyonda yaptığı başarılı spor yorumculuğu ile futbolseverler tarafından ilgi ile takip edilen Av. Güvenç Kurtar hocamız, değerli kardeşi eski futbolcu Güvenir Kurtar ve Av. Alperen Ekinci ziyaretimize geldiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay