Kırklareli Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda geniş katılımlı bir anma programı düzenledi. Programa Kırklareli Valisi Birol Ekici, belediye yetkilileri, il protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Anma programı, sancak koşusu ile başladı. Gençlerin coşkulu bir şekilde gerçekleştirdiği koşunun sonunda, sancak Kırklareli Valisi Birol Ekici'ye teslim edildi. Vali Ekici, yaptığı konuşmada 15 Temmuz'un Türk milletinin demokrasiye olan bağlılığını ve kararlılığını bir kez daha ortaya koyduğunu vurguladı.

Program, sancak koşusunun ardından sala okunması ile devam etti. Sala okunmasının ardından Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, demokrasi nöbeti tutarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Yoğun katılımın olduğu program, gece geç saatlere kadar devam etti.

Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner