MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen programlara katılarak Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) stantlarını ziyaret etti. Başkan Savaşan, STK temsilcileriyle bir araya gelerek etkinlikler hakkında bilgi aldı ve yapılan çalışmaları inceledi.

Ziyaret sırasında Başkan Savaşan, 15 Temmuz'un Türk milletinin demokrasiye ve milli birlik ruhuna sahip çıkma kararlılığını bir kez daha gösterdiği bir gün olduğunu vurguladı. Şaban Savaşan, etkinlikler sırasında stantlarda görev alan gönüllülerle de sohbet ederek, onların görüş ve önerilerini dinledi.

Mantar bol olunca yol kenarları araçlarla doldu Mantar bol olunca yol kenarları araçlarla doldu

Etkinlik alanında çeşitli gösteriler ve sunumlar gerçekleştirilirken, ziyaretçiler de STK'ların hazırladığı bilgilendirme materyallerini inceleme fırsatı buldu. Savaşan, etkinliklerin sonunda yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'un unutulmaması ve gelecek nesillere aktarılması gerektiğini belirtti. Savaşan, yaptığı açıklamada, ‘’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinde Sivil Toplum Kuruluşlarımızın stantlarını ziyaret ettik.’’ ifadelerini kullandı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay