Alpullu’da Yol Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor Alpullu’da Yol Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Kırklareli İl Genel Meclis AK Parti Grup Başkan Vekili Hicret Şamil Karasu, AK Parti İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, İlçe Başkanı Hasan Erginuğuzlu ve parti teşkilatıyla birlikte, önceki dönem Gençlik Kolları Teşkilatından Beyzanur Dağtaş ve Burak Kıcır’ın düğün törenine katıldı. Törene katılan parti üyeleri, genç çiftin mutluluğunu paylaşarak onlara iyi dileklerde bulundu.

Karasu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İl Başkanımız Yunus Ercan Dağtaş, İlçe Başkanımız Hasan Erginuğuzlu ve teşkilatımızla birlikte, önceki dönem Gençlik Kolları Teşkilatımızdan Beyzanur Dağtaş ve Burak Kıcır çiftimizin düğün törenine katılım sağladık. Kıymetli kardeşlerimize bir ömür mutluluklar dilerim" ifadelerine yer verdi.

Düğün töreni, Beyzanur ve Burak’ın aileleri, yakınları ve dostlarının katılımıyla coşkulu ve duygusal anlara sahne oldu. Genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunurken, Hicret Şamil Karasu ve diğer parti üyeleri bu özel günlerinde onların sevinçlerine ortak olarak, hediyelerini takdim ettiler ve hayırlı dileklerde bulundular.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner