Alpullu Belediyesi, Şeker Mahallesi-Şahin Tepesi Mevkii’nde yürütülen yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Taş söküm ve döşeme işlemlerinin hızla devam ettiğini belirten belediye, altyapı iyileştirme projelerine büyük önem veriyor.

Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor

Belediye Başkanı Orhan Saltık, çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Başkan Saltık, "İşimiz gücümüz Alpullu" diyerek, ilçenin gelişimi için yapılan çalışmaların süreceğini ve Alpullu halkının en iyi hizmeti alması için çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini ifade etti.

Alpullu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Yol çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor! Şeker Mahallesi- Şahin Tepesi Mevkii’nde bir yandan yol taş söküm çalışmaları devam ederken, bir yandan da taş döşeme çalışmaları hızla devam ediyor. Belediye Başkanımız Sn. Orhan Saltık; çalışmaları yerinde inceledi.  İşimiz gücümüz Alpullu!” ifadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay