Petrol-İş Sendikası Haberleri

Petrol-İş Sendikası haberleri ve güncel Petrol-İş Sendikası gelişmeleri, Petrol-İş Sendikası ile ilgili tüm video, Petrol-İş Sendikası fotoğrafları ve Petrol-İş Sendikası haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Petrol-İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Ümit Çetintaş ve şube yönetimi, Jotun Boya işyerini ziyaret ederek emekçilere misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Gündem

Petrol-İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Ümit Çetintaş, Çerkezköy ve Kapaklı’daki Boğaziçi VİP Eğitim Kurumlarıyla yapılan indirim anlaşmasını duyurdu.

Gündem

81 ilde düzenlenen "Vergide Adalet" basın açıklamaları kapsamında Lüleburgaz'da emekçiler bir araya geldi.

Gündem

Petrol-İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Ümit Çetintaş, yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ELBA BANT işyeri temsilcisi ve çalışanlarına teşekkür...

Gündem

Petrol-İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Ümit Çetintaş, TPAO’dan gelen emekçi dostları Cafer Duyar ve Erhan Çalışçı’ya ziyaretleri için teşekkür etti.

Gündem

TPIC işyeri temsilcileri ve emekçileri, Petrol-İş Sendikası Trakya Şubesi'nin yeni yönetimini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Gündem

Petrol-İş Sendikası Trakya Şubesi Başkanı Ümit Çetintaş, bulunan JOTUN Yaş Boya işyerindeki emekçileri ağırladı.

Gündem

Petrol-İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Ümit Çetintaş, TPAO'dan Volkan Akman’ın yeni yönetimi ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gündem

Petrol-İş Sendikası Ankara Şube Başkanı Murat Yıldırım ve yönetim kurulu üyesi Cüneyt Selçuk, Trakya Şubesi'nin yeni yönetimini ziyaret etti.

Gündem

Evrensekiz Belediye Başkanı Birol Özbay, Petrol-İş Sendikası Trakya Şube Başkanlığına seçilen Ümit Çetintaş ve Sanofi temsilcilerini ziyaret etti.

Gündem

Petrol-İş Sendikası Trakya Şubesi 9. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirerek yeni yönetimini belirledi.

Gündem

Kristal-İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Mehmet Özmüş, Petrol-İş Sendikası Trakya Şubesi’nin 9. Olağan Genel Kuruluna katılarak, hayırlı olmasını diledi.