Petrol-İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Ümit Çetintaş, Petrol-İş Sendikası Ankara Şube Başkanı Murat Yıldırım ve Ankara Şube Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Selçuk'u ağırladı. Çetintaş, “Petrol-İş Sendikası Trakya Şubemizin yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretine gelen Ankara Şube Başkanım Murat Yıldırım ve Ankara Şube Yönetim Kurulu üyesi Cüneyt Selçuk'a çok teşekkür ederiz,” ifadelerini kullandı.

Cevizköy’de Kanalizasyon Çalışması Başlıyor Cevizköy’de Kanalizasyon Çalışması Başlıyor

Çetintaş, bu ziyaretin yeni yönetimin motivasyonunu artırdığı ve sendika içindeki birlikteliği güçlendirdiğini belirtti. Ankara Şube Başkanı Murat Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Selçuk, Trakya Şubesi'nin yeni yönetimini tebrik ederek, başarılı bir dönem geçirmelerini temenni ettiler. Ziyaret sırasında sendikanın gelecekteki hedefleri ve işbirlikleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Petrol-İş Sendikası Trakya Şubesi'nin yeni yönetimi, bu destek ve dayanışma ziyaretinin, üyeler arasındaki bağları güçlendireceğini ve sendikanın daha etkin bir şekilde çalışmalarına devam edeceğini vurguladı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay