Kırklareli Valisi Uğur Turan, Şehit Aileleriyle Buluştu Kırklareli Valisi Uğur Turan, Şehit Aileleriyle Buluştu

Petrol-İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Ümit Çetintaş, Elba Bant işyerinde yaşanan toplu iş sözleşmesi sürecinin anlaşmazlıkla sonuçlandığını belirterek, bugün grev uygulamasına başladıklarını duyurdu. Çetintaş, 18 Mayıs'ta başlayan müzakere sürecinin olumlu bir sonuca varamaması nedeniyle işçilerin haklarını savunmak için grev kararı aldıklarını ifade etti.

Çetintaş, yaptığı açıklamada, grevin sadece Elba Bant işçileri için değil, tüm emekçilerin mücadelesi olduğunu vurguladı. Dayanışmanın gücüne inandıklarını belirterek, "Bu süreçte yanımızda olmanızı bekliyoruz. Elba Bant emekçisinin mücadelesini yükseltmek için hep birlikte hareket etmeliyiz," dedi. Grevin, sadece bir iş yeriyle sınırlı kalmayıp işçi hareketi içinde bir umut ışığı olmasını temenni ettiklerini de sözlerine ekledi.

Petrol-İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Çetintaş, emekçi sınıfının birlik ve beraberliğinin kazanımların teminatı olduğunu vurgulayarak, tüm emek dostlarını haklarını savunmak için dayanışmaya çağırdı. "Birlikte daha güçlü, daha kararlı ve daha dirençli olalım," diyen Çetintaş, emek mücadelesinin dayanışma ve kararlılık gerektirdiğini belirtti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner