İşletme Haberleri

İşletme haberleri ve güncel İşletme gelişmeleri, İşletme ile ilgili tüm video, İşletme fotoğrafları ve İşletme haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, Atatürk Mahallesi’nde açılan İskender Ocakbaşı işletmesinin açılışını gerçekleştirdi.

Gündem

Kıyıköy Belediye Başkanı İsmail Özen, beldeye yeni açılan BİM Market'in ekonomik çeşitliliği artıracağını ve istihdama katkı sağlayacağını belirtti.

Gündem

Lüleburgaz Belediyesi, İstasyon Caddesi'ndeki bir gıda işletmesine çevreyi kirlettiği gerekçesiyle 10 bin 515 TL ceza kesti.

Asayiş

Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada'da 6 kişinin hayatını kaybettiği selde yıkılan ve ruhsatsız olduğu tespit edilen işletme ile ilgili tesisteki...

Gündem

AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Ev Tadında işletmesini ziyaret ederek işletme sahiplerine teşekkür etti.

Gündem

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Ovacık köyünde bulunan büyükbaş hayvancılık işletmesinde, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personelleri tarafından 2024 yılı...

Gündem

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, ilçede faaliyet gösteren Mert Simit Fırını’nı ziyaret ederek, işletme sahiplerine hayırlı işler diledi.