Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Lüleburgaz ilçesinde faaliyet gösteren süt işletmesine yönelik kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi. Denetime, Avrasya Komisyonu üye devletleri, Gıda Kontrol Genel Müdürlüğü uzmanları ve Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personeli katıldı.

TMMOB Kırklareli, Mühendislik ve Mimarlık Haftası’nda Tören Düzenleyecek TMMOB Kırklareli, Mühendislik ve Mimarlık Haftası’nda Tören Düzenleyecek

Denetim sırasında, işletmenin hijyen koşulları, üretim süreçleri ve kalite standartlarına uygunluğu detaylı bir şekilde incelendi. Ayrıca, süt ve süt ürünlerinin sağlıklı koşullarda üretilip üretilmediği ve gıda güvenliği açısından taşıdığı kriterler değerlendirildi.

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Lüleburgaz ilçemizde, faaliyet gösteren süt işletmesine yönelik denetim, Avrasya Komisyonu üye devletleri, Gıda Kontrol Genel Müdürlüğümüz uzmanları ve teknik personellerimizin katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay