Ikram Haberleri

ikram haberleri ve güncel ikram gelişmeleri, ikram ile ilgili tüm video, ikram fotoğrafları ve ikram haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Pınarhisar Diyanet Gençlik Merkezi, cami cemaatleri ve vatandaşların çocuklara yönelik ikramlarının devam ettiğini duyurdu.

Gündem

MHP Kırklareli İl Başkanlığı, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Gündem

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Muharrem Ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulunarak bereket, paylaşım ve birlik mesajı verdi.

Gündem

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Aşure ayı münasebetiyle çalışanlarına ve misafirlerine aşure ikramında bulundu.

Gündem

Hamdibey Köyü'nde Demirköy Diyanet Gençlik tarafından düzenlenen aşure etkinliğinde 300'e yakın kişi bir araya geldi.

Gündem

Demirköy İlçe Kaymakamı Ertuğrul Bayram ve İlçe Müftüsü Ömer Ak, Hamdibey Köyü Cami'nde yaz Kur'an kursunu ziyaret ederek öğrencilere çeşitli...

Gündem

Demirköy Müftülüğü, Merkez Cami bahçesinde düzenlediği etkinlikte 500 adet aşureyi halkla buluşturarak birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.

Gündem

Demirköy Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında şehitler anısına Mustafa Gümüş Parkı'nda vatandaşlara pilav ve ayran ikram...

Gündem

Türk Kızılay Kırklareli İl Merkezi Başkanlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine katılan misafirlere ikramda bulundu.

Gündem

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında İğneada Camiinde şehitlerin ruhuna mevlit okutuldu ve aşure ikramında bulunuldu.

Gündem

Biz Bize Yeteriz Derneği, 15 Temmuz'un 8. yılında Lüleburgaz Şehitliğini ziyaret ederek şehitlerimizin hayrına su ikram etti ve dualar etti.

Gündem

Kavaklı Belediye Başkanı Ufuk İn, oyun parkındaki çocuklara ikramlarda bulunarak, eğlenceli vakit geçirdi.