Demirköy Belediye Başkanlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde anlamlı bir program düzenledi. İğneada kasabasında yer alan camide, 15 Temmuz şehitlerinin ruhuna mevlit okutuldu. Anma programına Demirköy Kaymakamı Ertuğrul Bayram, Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün ve İğneada Belediye Başkanı Altuğ Erdem katıldı.

Mevlit programının ardından vatandaşlara aşure ikramı yapıldı. İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanları ve vatandaşlar, bu anlamlı günde birlik ve beraberlik içinde bir araya gelerek, şehitlerimizi dualarla andılar. Etkinlikte ayrıca, vatandaşlarla sohbet eden yetkililer, 15 Temmuz'un anlam ve önemine değinerek, bu tür anma programlarının toplumun birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini ifade ettiler.

Cevizköy’de Kanalizasyon Çalışması Başlıyor Cevizköy’de Kanalizasyon Çalışması Başlıyor

Demirköy Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ‘’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında İğneada kasabası Camiinde şehitlerimizin ruhuna mevlit okutuldu. Program sonrası İlçe Kaymakamımız Sn. Ertuğrul Bayram, Belediye Başkanımız Sn. Recep Gün ve İğneada Belediye Başkanımız Sn. Altuğ Erdem tarafından vatandaşlarımıza aşure ikramı yapıldı.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner