AK Parti Kırklareli Haberleri

AK Parti Kırklareli haberleri ve güncel AK Parti Kırklareli gelişmeleri, AK Parti Kırklareli ile ilgili tüm video, AK Parti Kırklareli fotoğrafları ve AK Parti Kırklareli haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Siyaset

AK Parti Kırklareli Gençlik Kolları, il yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Gündem

Yunus Ercan Dağtaş, Kübra Sultan ve Yahya çiftinin düğün törenine katıldı ve genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Gündem

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, Över ve Velioğlu ailelerinin evlatları Sibel ve Oğuzhan'ın düğün törenine katılarak mutluluk...

Siyaset

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Kırklareli İl Danışma Meclisi Toplantısına katıldı ve Babaeski'nin projeleri hakkında bilgi aldı.

Gündem

AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Yılmaz ve Cıtak ailelerinin çocukları Miray ve Çağrı'nın düğün törenine katıldı.

Gündem

AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun Pınarhisar ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Siyaset

AK Parti Kırklareli Gençlik Kolları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını dinleyerek partinin 23. yılını coşkuyla kutladı.

Gündem

AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Karahıdır Korusu’nun geliştirilmesi için yürütülen projeler kapsamında Bulgar yetkililerle buluştu.

Siyaset

AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Bahadır Kovankaya, partinin 23. kuruluş yıl dönümü kutlama programına tüm teşkilat üyelerini davet etti.

Gündem

AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Pınar Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Gündem

AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Özge ve İlyas çiftinin nikah töreninde bulunarak, çiftimize ömür boyu mutluluklar diledi.

Gündem

AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Yusuf ve Emir Asaf’ın sünnet merasimine katıldı.