AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç'ın kızı Hanne Sera ile Sercan’ın nikah törenine katıldı. Dağtaş, törende çift için ömür boyu mutluluk dileklerini iletti.

Törene, partililer ve davetlilerin yoğun katılımı dikkat çekerken, Başkan Dağtaş, bu özel günde Dalkılıç ailesine olan desteğini ifade etti. Hanne Sera ve Sercan çiftinin nikahı, dostları ve ailelerinin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlandı.

AK Parti camiasında büyük sevgi ve saygı gören Halis Dalkılıç’ın evladının mutlu gününde yanında bulunmanın kendileri için büyük bir onur olduğunu belirten Dağtaş, törenin ardından çifte bir ömür boyu mutluluklar temennisinde bulundu.

Reyap Hastanesi'ndeki hastalar kamu hastanelerine sevk edildi Reyap Hastanesi'ndeki hastalar kamu hastanelerine sevk edildi

Başkan Dağtaş konuyla ilgili açıklamasında "Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız, İstanbul Milletvekilimiz Sayın Halis Dalkılıç'ın kıymetli evladı Hanne Sera ile Sercan kardeşimizin nikah törenine katılım sağladık. Bir ömür mutluluklar diliyoruz." dedi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner