AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Marmara Bölge Koordinatörü Halis Dalkılıç’ın kızı Hanne Sena ile Sercan’ın düğün cemiyetine katılarak, genç çifte mutluluk dileklerini iletti. Sarıçam, çift için "İki cihan saadeti diliyorum. Bir ömür bahtiyar, bir yastıkta ihtiyar olun inşallah" ifadelerini kullandı.

Düğün töreni, geniş bir davetli kitlesiyle coşkulu bir atmosferde gerçekleşti. Sarıçam, Dalkılıç ailesinin bu mutlu gününde onlarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, toplumda birlik ve beraberliğin önemine de vurgu yaptı. Tören boyunca davetliler, genç çiftin mutluluğunu paylaştı ve onlara iyi dileklerde bulundu.

Yenidoğan çetesi mağduru olduğunu söyleyen annenin sözleri kan dondurdu Yenidoğan çetesi mağduru olduğunu söyleyen annenin sözleri kan dondurdu

Vekil Sarıçam konuyla ilgili şunları söyledi:
“AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız ve Marmara Bölge Koordinatörümüz Halis Dalkılıç’ın kıymetli kızı Hanne Sena ile Sercan’ın düğün cemiyetine katılım sağladık. Çiftimize iki cihan saadeti diliyorum. Bir ömür bahtiyar, bir yastıkta ihtiyar olun inşallah”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner