Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğu, saha çalışmalarını Babaeski ve Pehlivanköy’de sürdürdü. Gündoğu, Babaeski Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Babaeski Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'nı ziyaret ederek başladığı programında esnafın sorunlarını yerinde dinledi.

İlçe Yönetim Kurulu Toplantıda Buluştu İlçe Yönetim Kurulu Toplantıda Buluştu

Ziyaretler Pehlivanköy’de de devam etti. Pehlivanköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi, Pehlivanköy Esnaf Sanatkarlar Şoförler ve Nakliyeciler Odası, Pehlivanköy Tarım Kredi Kooperatifi ve çarşı esnafını ziyaret eden Gündoğu, bölge halkının taleplerini ve önerilerini dinleyerek çözüm önerileri sundu. Ayrıca Pehlivanköy merkez ilçe mahalle muhtarlarıyla da bir araya gelen Gündoğu, yerel yönetimlerle iş birliği içinde çalışmanın önemine dikkat çekti.

Milletvekili Gündoğu, ziyaretleri sırasında kendisini ağırlayan oda ve kooperatif başkanlarına, muhtarlara ve Pehlivanköy halkına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Gündoğu, saha ziyaretlerinin süreceğini belirtti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner