Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 101. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, CHP'nin Atatürk'ün emaneti olduğunu belirten Çevikbaş, partinin tarihsel önemine ve Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği için taşıdığı misyona dikkat çekti.

"Atamızın emaneti Cumhuriyet Halk Partisi 101 yaşında!" diyerek sözlerine başlayan Çevikbaş, partinin kuruluşundan bu yana Türkiye'nin demokratikleşme sürecinde oynadığı rolün altını çizdi. Kurucu Genel Başkan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bıraktığı mirası geleceğe taşımak için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.

Vekil Gündoğdu'dan CHP'nin 101. Yıl Dönümü Mesajı Vekil Gündoğdu'dan CHP'nin 101. Yıl Dönümü Mesajı

Başkan Çevikbaş, “Baba ocağımız partimizin kuruluş yıldönümünde Kurucu Genel Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasını Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılında demokrasiyle taçlandırmak için durmadan çalışacağız.” dedi. CHP’nin köklü geçmişinin ışığında, partinin hem tarihsel hem de toplumsal sorumluluklarını yerine getirme kararlılığını vurgulayan Çevikbaş, partinin gelecekte de Atatürk ilke ve devrimlerinin izinde hareket edeceğini belirtti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner