Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Duran Ada, "Metamfetamin ile Mücadele Eylem Planı" doğrultusunda düzenlenen Marmara Bölge Değerlendirme Toplantısına katıldılar. Toplantıda, bölgedeki uyuşturucu ile mücadele çalışmaları ve stratejiler ele alındı.

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Kırklareli İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Duran Ada, 'Metamfetamin ile Mücadele Eylem Planı' doğrultusunda Marmara Bölge Değerlendirme Toplantısına katıldı. İlimiz adına hazırlanan sunumu Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Duran Ada gerçekleştirdi," ifadelerine yer verildi.

Aile Hekimliği Birimlerine "Bebek Dostu" Belgesi Verildi Aile Hekimliği Birimlerine "Bebek Dostu" Belgesi Verildi

Toplantıda, Kırklareli'nin metamfetamin ile mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalar, elde edilen başarılar ve karşılaşılan zorluklar hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Uzm. Dr. Duran Ada, Kırklareli’nin bu konuda attığı adımları ve ileriye dönük planlarını içeren bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda, toplumun bilinçlendirilmesi, gençlerin korunması ve tedavi hizmetlerinin geliştirilmesi konuları ön plana çıkarıldı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner