Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Tatsan Helva Şirketi firma temsilcisi M. Sinan Kadaifçi ile OSB Bölge Müdürü Sebahattin Dönmez'i, zihinsel engelli vatandaşlara hizmet veren Kırklareli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi (ADM) Müdürlüğünde ağırladı.

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Kırklareli OSB Yönetim Kurulu Başkan V. ve Tatsan Helva Şirketi firma temsilcisi Sn. M. Sinan Kadaifçi ve OSB Bölge Müdürü Sebahattin Dönmez’i zihinsel engelli vatandaşlarımıza hizmet vermekte olan Kırklareli Bakım Rehabilitasyon ve ADM Müdürlüğünde misafir etmekten onur duyduk. Göstermiş oldukları ilgi ve hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz," ifadelerine yer verildi.

Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinliklerle Sürüyor Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinliklerle Sürüyor

Ziyaret sırasında, Kırklareli Bakım Rehabilitasyon ve ADM Müdürlüğü'nün sunduğu hizmetler ve yürütülen projeler hakkında bilgi verildi. Konuklar, merkezde bulunan vatandaşlarla vakit geçirerek onların ihtiyaçları ve merkezde sunulan imkanlar hakkında bilgi aldılar.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay