Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi görmekte olan vatandaşları ziyaret etti. Başkan Bulut, hastalarla tek tek ilgilenerek durumları hakkında bilgi aldı ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Alpullu’da Yol Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor Alpullu’da Yol Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Başkan Bulut, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavilerine devam edilen vatandaşlarımızı ziyaret ettim. Hepsine acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı. Hastane personeliyle de görüşen Bulut, sağlık çalışanlarının fedakarlıkları ve özverili çalışmaları için teşekkür etti.

Hastalar ve yakınları, Başkan Bulut’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, moral ve motivasyon bulduklarını ifade ettiler. Bulut, hastane ziyaretlerinin, vatandaşlarla birebir iletişim kurma ve onların ihtiyaçlarını yakından gözlemleme fırsatı sunduğunu belirtti.

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve vatandaşların sağlık sorunlarının çözülmesi için belediye olarak her zaman destek olmaya hazır olduklarını vurguladı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner