Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, son zamanlarda artan aşırı sıcaklar ve insan hataları nedeniyle meydana gelen yangınlarda gösterdikleri üstün emek ve güç için Babaeski İtfaiye Personelini ziyaret etti. Bu anlamlı ziyarette Başkan Yayla'ya Kaymakam Şenol Levent Elmacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı İlyas Gül ve Meclis Üyesi Hakan Arıcı eşlik etti.

Başkan Yayla, itfaiye personelinin gece gündüz demeden özverili çalışmalarından gurur duyduklarını ifade etti. Belediye Başkan Yardımcısı İlyas Gül ve Meclis Üyesi Hakan Arıcı da itfaiye personeline teşekkür ederek, desteklerinin her zaman yanlarında olduğunu belirttiler.

Balıkesir Büyükşehir'den Balya'ya modern tesisler Balıkesir Büyükşehir'den Balya'ya modern tesisler

Başkan Yayla, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Son zamanlarda artan, aşırı sıcaklardan ve insan hatalarından oluşan yangınlarda üstün emek ve güç gösteren değerli Babaeski İtfaiye Personelimizi Sayın Kaymakamımız Şenol Levent Elmacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcımız İlyas Gül ve Meclis Üyemiz Hakan Arıcı ile ziyaret ederek teşekkür ettik. Tüm birimlerimizin gece gündüz özverili olarak çalışmalarından gurur duyuyoruz.’’

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner